تحولات منطقه

۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۱۰۱۵۰۷۸

وزیر امور خارجه درباره دیدارش با همتای انگلیسی گفت: در دیدار با دیوید لامی، صریحا در مورد تبعات مصیبت‌بار تجاوز رژیم اسرائیل علیه لبنان هشدار دادم.

هشدار عراقچی به وزیر خارجه انگلیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در هفتاد ونهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک حضور دارد، سه‌شنبه سوم مهرماه در حاشیه این نشست با دیوید لامی همتای انگلیسی دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درباره دیدارش با وزیر خارجه انگلیس در شبکه ایکس گفت: در جریان دیدار با دیوید لامی، وزیر خارجه انگلستان، صریحا در مورد تبعات مصیبت بار تجاوز رژیم اسرائیل علیه لبنان هشدار دادم.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: برای جلوگیری از خطر بی‌سابقه بروز یک فاجعه تمام عیار در منطقه، حملات اسرائیل باید فورا متوقف شود. عراقچی در این خصوص در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حامیان و تامین کنندگان اسرائیل وظیفه قانونی و اخلاقی دارند که قبل از آنکه کاملا دیر شود به مسئولیت خود عمل کنند.

منبع: تابناک

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha